board_home 

Visit the
UK MOT Testing
Industry Website



 Moderated by: Stealth, MOTman, KevG, bimmer
New Topic Reply Printer Friendly
dga2500  Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Wed Oct 12th, 2011 10:39 pm
  PM Quote Reply
1st Post
leegarner
Member
 

Joined: Mon Jul 4th, 2011
Location:  
Posts: 3
Status: 
Offline
Mana: 
no

Back To Top PM Quote Reply  

 Posted: Tue Oct 11th, 2011 11:01 pm
  PM Quote Reply
2nd Post
Wesley
Trade Member
 

Joined: Tue Sep 25th, 2007
Location: Wanted
Posts: 1841
Status: 
Offline
Mana: 
leegarner wrote: Hi, i have a dga2500 sun emmis unit but the unit had a surge spike and now the pc will not see the dga2500 will had the harddrive replaced  on the dell pc  and was loaded with xp etc  and it sees the cable connect from the 2500 to the pc but when we loaded the software for the 2500 into the pc that loaded ok but its a ver3.3  but when we load the 2500 it is not seen by the pc and when we gointo the settings it dos not see the 2500 connected on the com1 ports
any help would be good

yes the contract with snap on ran out  and we dont want to pay out if we dont have too

If anyone has the software disc  not the update  but the base install software as the boss lost his disc  as we could do with a copy to make sure its loaded right, also if you know how to read the bios setup screen  and take pic of settings please post as that would help to make sure we got the right settings in the pc.
thanks again


Is this "DGA 2500"  used for MOT Inspections? 

Last edited on Tue Oct 11th, 2011 11:06 pm by Wesley

Back To Top PM Quote Reply

 Posted: Sun Oct 9th, 2011 09:33 am
  PM Quote Reply
3rd Post
leegarner
Member
 

Joined: Mon Jul 4th, 2011
Location:  
Posts: 3
Status: 
Offline
Mana: 
Hi, i have a dga2500 sun emmis unit but the unit had a surge spike and now the pc will not see the dga2500 will had the harddrive replaced  on the dell pc  and was loaded with xp etc  and it sees the cable connect from the 2500 to the pc but when we loaded the software for the 2500 into the pc that loaded ok but its a ver3.3  but when we load the 2500 it is not seen by the pc and when we gointo the settings it dos not see the 2500 connected on the com1 ports
any help would be good

yes the contract with snap on ran out  and we dont want to pay out if we dont have too

If anyone has the software disc  not the update  but the base install software as the boss lost his disc  as we could do with a copy to make sure its loaded right, also if you know how to read the bios setup screen  and take pic of settings please post as that would help to make sure we got the right settings in the pc.
thanks again

Last edited on Sun Oct 9th, 2011 10:02 am by leegarner

Back To Top PM Quote Reply  

Current time is 08:39 am  
MOT Forum - The MOT Testing Forum for the UK MOT Testing Industry > Trade Category (MOT Trade Discussions) > Equipment Forum - Advice on Parts, Service, Performance etc | MOT Forum > dga2500 Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2011 Data 1 Systems